Tellimuste kättesaamine kaupluses:

Kaupluses toimub tellimuste väljastamine letist T-L kella 10-18ni. (va. 1.jaanuar ja 25.detsember)

Tellimuse saab klient kätte isikut tõendava dokumendi (ID kaart, pass, juhiluba) ja tellimuse numbri esitamisel. Isikut tõendava dokumendi puudumisel võib müüja jätta tellimuse väljastamata.

MĂĽĂĽja hoiab tellimusi kuni päeva lõpuni (s.o kuni 18.00), kui ei ole kokkulepitud teisiti. Kui klient tuleb tellimusele järele hiljem kui määratud ajal, peab ta arvestama võimaliku ooteajaga tellimuse kättesaamisel. Kui klient ei tule päeva jooksul tellimusele järele ja eraldi kokkuleppeid pole tehtud, loetakse klient tellimusest loobunuks ning mĂĽĂĽja tagastab kliendile tellimuse maksumuse vastavalt mĂĽĂĽgitingimustes nimetatud punktidele 6.2. ja 6.3. 

Tellimuste kättesaamine kulleriga:

Tellimuste kättesaamiseks kulleriga soovitud aadressil, tuleb valida tellimuse vormistamisel määrata aadress. 

  • Kulleriga tellimuste kättesaamisel – Sangastest kuni 15km kaugusel, lisandub arvele teenustasu*** 5.00€ (sisaldab käibemaksu). 
  • Kulleriga tellimus kättesaamisel – Sangastest kuni 15km kaugusel, kuid mitte rohkem kui 30km, lisandub arvele teenustasu*** 8.00€ (sisaldab käibemaksu).
    *** Sisaldab tellimuse komplekteerimist, pakendeid ja transporti valitud aadressile.

Tellimus toimetatakse määratud aadressile. Tellimuse üleandmise täpsem aeg lepitakse kulleri ja kliendi vahel eelnevalt kokku telefoni teel.