TELLIMUSE ESITAMINE

Meie e-poest tellimiseks ei pea olema registreeritud kasutaja.

TOOTE LEIDMINE JA OSTUKORVI LISAMINE

Leidke vasakul asuvast menüüst valik E-POOD, minge kursoriga sinna peale ning teile avaneb seitsme valikuga rippmenüü – e-pood, tooted, ostukord, kuidas tellida, kohaletoimetamine, müügitingimused ja privaatsuspoliitika. Soovitame tutvuda kõikide lehtedega.

Tehke sealt valik tooted ja avaneb meie e-poe toote kategooriate valik. Valige sobiv tootekategooria ning klikkige sellele. Vastav kategooria avaneb koos oma alamkategooriatega ning Te näete kõiki selle kategooria tooteid.

Valige mille järgi neid järjestatakse. Sihitud otsingu tegemiseks on abiks erinevad filtreerimisvõimalused. Kui leidsite sobiva toote vajutage nupul „LISA KORVI”. Seejärel saate jätkata teiste toodete valimist või alustada ostukorvis ostu vormistamist.

Lihtsustamaks toodete leidmist oleme paremale poole tulpa pannud otsingumootori ja tootekategooriad.

Kui soovite tootega lähemalt tutvuda, klikkige tootepildile ning avaneb tooteleht, kus on kirjas täpne info. Lisaks on toodud välja seotud tooted – samas või samades kaubakategooriates asuvad tooted. Üks toode võib olla mitmes kategoorias.

OSTUKORVI ÜLEVAATAMINE JA KOGUSTE KORRIGEERIMINE

Ostukorvi lisatud toodete vaatamiseks klikkige lehe vasakpoolses ülemises nurgas lingil „OSTUKORV”, mis näitab toodete arvu ja maksumust. Iga kord kui lisad toote ostukorvi ilmub kauba alla “Vaata ostukorvi”, millele klikates suunatakse Sind kohe ostukorvi.

Kuvatakse Sinu tellimus.

Toodete koguste muutmiseks saate kasutada noolte nuppe. Peale koguste muutmist kindlasti vajuta “UUENDA OSTUKORVI” nuppu. Kui soovite toodet ostukorvist eemaldada klikkige tooterea alguses olevale ristikesele.

Saadaval järeltellimisel – kogus, mida soovite tellida on suurem kui meie laojääk. Saame kaupa juurde tellida, kuid see võib tähendada ooteaega. Ooteaeg ei ole pikem kui 2 tööpäeva. See tähendab, et Sinu tellimuse komplekteerimine võib aega võtta 3-5 tööpäeva.

Kui soovite ostmist jätkata, siis vasakult menüüst kursoriga “E-POOD” peale ja rippmenüüst “TOOTED”. Toodete kataloogid avab ka vasakul üleval olev “E-POOD” nupp, ostukorvi kõrval.

Kui olete ostukorvi sisuga rahul, valige saadetise kohaletoimetamine (saate hiljem kassas muuta) ja esitage tellimus klikkides nupule „MINE MAKSMA”.

MAKSMINE

Täida arveldus andmed. Kui tellid kauba teisele aadressile, siis täita ka paremal pool asuv ankeet.

Sulle näidatakse veelkord Sinu tellimus. Vali saadetise kättesaamisviis.

Rukki e-Poest tellitud toodete eest saate tasuda sularahas või pangakaardiga – kullerile või Rukki Maja poodi. Tasuda saab ka pangaülekandega – juhul kui tellimus on terviklikult tehtud e-poest. Soovides osta kaupa, mida kodulehel ei ole, siis meie klienditeenindaja saadab uue arve e-mailile.

Tutvuge kindlasti Rukki e-Poe müügitingimustega ja märkige, et olete nendega nõustunud.

Kui sisestatud andmed ja tellimus on õiged, siis “ESITA TELLIMUS”.

Sinu tellimus on nüüd kinnitatud ja töötlemisse saadetud.

Edasipidi antakse Sulle e-maili teel teada tellimuse liikumine.