KĂ€imasoleva eriolukorra leevendamiseks oleme kĂ€ivitanud oma piirkonna inimeste teenindamiseks Rukki e-Poe, kust saab meie kauplust kĂŒlastamata interneti kaudu tellida sĂŒĂŒa/kaupa vĂ”i saata seda oma lĂ€hedastele, kelle kĂŒlastamine on praegu vĂ”imatu, kuid keda soovite aidata toidu hankimisel.

Koju on vĂ”imalik tellida endale vĂ”i oma lĂ€hedasele toidu- ja tööstuskaupa, mille komplekteerime 1-3 tööpĂ€eva jooksul. Tellitub kaubale vĂ”id ise jĂ€rgi tulla vĂ”i toob kuller selle Sulle koju. 

MÔistame vÀga hÀsti, kui oluline on praegu hoiduda poodides kÀimisest ning pingutame iga pÀev kÔvasti, et meie Rukki e-Pood töötaks tÔrgeteta.

Meie e-pood tĂ€ieneb iga pĂ€ev kaubaga, kui Sa tĂ€na ei leia soovitud kaupa, siis kirjuta vĂ”i helista meile ja me lisame selle Sinu tellimusele. Tellimusele koostamisel tekib tĂ”rge vĂ”i vajad abi – meie klienditeenindus aitab. 

Meie klienditeenindus töötab E-R kella 8-16ni. 

E-mail: pood@rukkimaja.ee vÔi info@rukkimaja.ee

Telefonid: +372 766 9334 (kĂŒsimus kauba/kaupade kohta);

+372 523 7637 (kĂŒsimused e-tellimuse kohta/tehnilised probleemid)

Ei tea kuidas tellida e-poest? Ära muretse, meie aitame. Oleme kokku pannud juhise, kuidas tellimust teha. Juhis asub http://www.rukkimaja.ee/e-pood/kuidas-tellida/

Meie toodete valik on nÀhtav siin: http://www.rukkimaja.ee/tooted/